Μεγάλη αναδάσωση στο Τριάδι, διοργανώνει μεθαύριο Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί η Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν φορείς και Σύλλογοι του Δήμου μας, καθώς και απλοί δημότες που το επιθυμούν.
Η δράση θα γίνει σε δημοτική δασική έκταση στο Τριάδι, και συγκεκριμένα στο χώρο πάνω από το καινούριο δημοτικό σχολείο Τριαδίου Στο πλαίσιο της αναδάσωσης πρόκειται να γίνει αντικατάσταση δέντρων με κωνοφόρα και δενδρολίβανα σε μια όμορφη έκταση που γίνονται προσπάθειες να γίνει και πάλι δασική. 

Οι δασολόγοι της Διεύθυνσης Αναδασώσεων θα είναι εκεί για να κατευθύνουν τους συνδημότες μας που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη δράση. Το φυτικό υλικό θα παρέχεται από τους διοργανωτές, αλλά καλό θα είναι όποιος μπορεί να έχει μαζί του νερό, γάντια και εργαλεία φύτευσης αν διαθέτει. Δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη γνώση ή εμπειρία. Ραντεβού λοιπόν μεθαύριο Κυριακή 23 Φεβρουασρίου στις 10 πμ στην παλιά δεξαμενή στο Τριάδι για μία ακόμη σημαντική δράση προσφοράς στο περιβάλλον. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλες και όλους.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο