Στο site της ΕΕΤΑΑ (eetaa.gr) αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ. Ειδικότερα, από σήμερα 14 Αυγούστου και έως 18 Αυγούστου στις 16:00 το απόγευμα, οι δικαιούχοι μπορούν να μπαίνουν στο site της ΕΕΤΑΑ (eetaa.gr) και να αναζητήσουν στην ειδική εφαρμογή για τα προσωρινά αποτελέσματα, με τους προσωπικούς κωδικούς taxis, την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους (ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ή ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΙΠΗΣ).
Εάν ο φάκελός τους είναι πλήρης, θα περιμένουν τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και το VOUCHER στις 20 Αυγούστου.
Εάν ο φάκελός τους είναι ΕΛΛΙΠΗΣ μπορούν να καταθέσουν, μέσω της ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων, τα σχετικά δικαιολογητικά και να υποβάλουν την ένστασή τους.
Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20 με 21 Αυγούστου αναμένεται να αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες, καθώς από σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου έως και τις 18 Αυγούστου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις ενστάσεις τους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στους πίνακες των προσωρινών αποτελεσμάτων που έχουν αναρτηθεί για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας μητέρας και των παιδιών, αλλά οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.
Οι αιτούσες μπορούν να δουν τους κωδικούς των ιδίων και των παιδιών τους καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν:
• Μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών, καθώς και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία.
• Άτομα (γυναίκες και άντρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών ή και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία.
• Άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση,
που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβασή τους στην εργασία, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων σε ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μητέρες:
• Εργαζόμενες στην Ελλάδα, που είναι μισθωτές πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή αυτοαπασχολούμενες ή με εργόσημο ή άλλες μορφές ευέλικτης απασχόλησης.
• Άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο.

Οι αιτούσες θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
– Να έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή αλλοδαπές από τρίτες χώρες και να διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.
– Να είναι εργαζόμενες ή να άνεργες.
– Να έχουν συνολικό οικογενειακό εισόδημα, το φορολογικό έτος 2019, το οποίο δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να υπερβαίνει το ποσό των 36.000€ και συγκεκριμένα.
– 27.000 ευρώ έως δύο παιδιά.
– 30.000 ευρώ για τρία παιδιά.
– 33.000 ευρώ για τέσσερα παιδιά.
– 36.000 ευρώ από πέντε παιδιά και άνω.
Οι δομές:

Οι κατηγορίες δομών που αφορούν στο πρόγραμμα είναι:
• Βρεφικοί σταθμοί για βρέφη από 2 ή 8 ή 18 μηνών έως 2,5 ετών (30 μηνών) συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1-30/9/2020).
• Παιδικοί σταθμοί για προνήπια από 2,5 ετών, συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1-30/9/2020) μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο).
• Παιδικοί σταθμοί Ολοκληρωμένης Φροντίδας για προνήπια με αναπηρία από 2,5 ετών έως 6,5 ετών.
• Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) για παιδιά από 5 έως 12 ετών και παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα.
• Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες (Κ.Δ.Α.Π. μεΑ.) για παιδιά με αναπηρία, έφηβους και άτομα με νοητική υστέρηση ή κινητική αναπηρία.
Οι ενδιαφερόμενοι δημότες Θέρμης μπορούν να δουν τους πίνακες των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση :
https://web.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2020/results_2020/goneis_pro_select.php
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το ΝΠΔΔ του δήμου Θέρμης στο 2392330213 από την προσεχή εβδομάδα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο