Ενημέρωση, Δελτία Τύπου|

Μέχρι τις 10 Αυγούστου είναι η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων από κατοίκους της Κοινότητας Λιβαδίου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν καυσόξυλα με χαμηλό τίμημα, για αποκλειστικά ατομική τους χρήση, στο πλαίσιο εφαρμογής της του προγράμματος καυσοξυλείας. Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη με τη συγκεκριμένη μορφή επιδότησης θέρμανσης των δασόβιων και παραδασόβιων πληθυσμών. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του Δασαρχείου δικαιούχοι του προγράμματος είναι κάτοικοι του Λιβαδίου οι οποίοι υπάγονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, καθώς και επιπλέον βεβαίωση αν και εφόσον εμπίπτουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, π.χ. συνταξιούχοι του ΟΓΑ, πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι, άτομα με αναπηρία άνω του 67%, μακροχρόνια άνεργοι και στρατευμένοι οικογενειάρχες.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της Κοινότητας Λιβαδίου μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους μαζί με τις σχετικές βεβαιώσεις, είτε αυτοπροσώπως στο Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης στα Βασιλικά (κτήριο πρώην Δημαρχείου Βασιλικών) είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση agros@thermi.gov.gr

Οι ενδιαφερόμενοι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2392330032.

Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης και η αίτηση που πρέπει να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι Λιβαδίου.

Έγγραφο Δασαρχείου – ΑΙΤΗΣΗ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο