Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

aporrimatoforo 10aporrimatoforo 5Στους δρόμους του Δήμου Θέρμης κατεβαίνει από 1η Μαρτίου 2018 ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα, ενισχύοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου μας σε όλη την έκτασή του.
Η παραλαβή του νέου οχήματος έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στο αμαξοστάσιο του Δήμου Θέρμης, και προστίθεται πλέον στο δυναμικό των οχημάτων για τις υπηρεσίες καθαριότητας, τα οποία  ανέρχονται στο εξής  σε: 23 οχήματα, 14 από αυτά για τα κοινά απορρίμματα, 4 οχήματα για τους κάδους Ανακύκλωσης, δύο οχήματα αποκομιδής απορριμμάτων για τους υπόγειους κάδους και ένα πλυντήριο κάδων. Σε αυτά, επιπλέον, θα πρέπει να προστεθούν και δύο “τράκτορες” για τα ογκώδη απορρίμματα.


Το νέο όχημα πρόκειται να “αναλάβει δράση” στις αρχές Μαρτίου, αφού ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των επιπλέον 12 υπόγειων κάδων στη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών και την Τοπική Κοινότητα Σουρωτής, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η συμπλήρωση του υφιστάμενου δικτύου και οι υπόγειοι κάδοι να ανέρχονται πλέον στους 150 συνολικά σε όλο το Δήμο Θέρμης.

aporrimatoforo 4aporrimatoforo 11aporrimatoforo 8
Οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Θέρμης στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στη βελτίωση της εικόνας της πόλης.
«Η καθαριότητα στη Θέρμη είναι μια δύσκολη και καθημερινή μάχη, στην οποία μετέχουμε όλοι, Δήμος και πολίτες. Καταφέραμε με συνεχείς και διαρκείς προσπάθειες να αυξήσουμε τόσο τους κάδους, όσο και τα οχήματα καθαριότητας, να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές και να ενισχύσουμε δραστικά την καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας στον Δήμο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε στην απόκτηση επιπλέον κάδων ανακύκλωσης, στην κατεύθυνση συνέχισης του αδιάκοπου και κοπιαστικού αγώνα, για την αντιμετώπιση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων στον τομέα της Καθαριότητας με όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις, αλλά και με πολίτες ενεργά αρωγούς στη συνολική προσπάθεια», σημείωσε χαρακτηριστικά κατά την παραλαβή του νέου οχήματος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Σωκράτης Σαμαράς.

aporrimatoforo 3aporrimatoforo 1

 


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window