ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο, ήταν χθες Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 το Πνευματικό Κέντρο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κάτω Σχολαρίου , στο πλαίσιο της εκδήλωσης των ΚΑΠΗ Κάτω Σχολαρίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.
Οι άνθρωποι της Γ΄ ηλικίας έδωσαν δυναμικό παρόν για μία ακόμη χρονιά στο καθιερωμένο τους ραντεβού για την κοπή της Βασιλόπιτάς τους,  από το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο.
Σε μία ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα τα μέλη των ΚΑΠΗ Κάτω Σχολαρίου έκοψαν την πίτα τους ανταλλάσσοντας ευχές με τις αρχές του τόπου. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο Βουλευτής κ. Σωκράτης Φάμελλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγδαληνή Φιλιππιάδου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.κ. Αργύρης Μωραϊτης και Γεώργιος Αγγέλου αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης κ. Δαμιανός Ζελιλίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Σχολαρίου κ. Νικόλαος Ζήσης , Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων της περιοχής.


“Είναι Πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής αλλά και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε εσάς τους ανθρώπους της Γ΄ ηλικίας καθώς και να διευρύνουμε διαρκώς το εύρος της Κοινωνικής μας Παρέμβασης σταθερά και αμείωτα και τα επόμενα χρόνια.


Η Γ΄ Ηλικία και τα μέλη των ΚΑΠΗ, αποτελούν προτεραιότητά μας κι αυτό αντικατοπτρίζει μία “στάση ζωής και συμπεριφοράς”, μία ξεκάθαρη πολιτική στάση που έχουμε υιοθετήσει και τηρούμε πιστά ως Δημοτική Αρχή, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Μέσω των δομών του ΝΠΔΔ, θα συνεχίσουμε να να εφαρμόζουμε δράσεις για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, υποστήριξης, φροντίδας, ενδυνάμωσης και τόνωσης της αυτοπεποίθησης καθώς και ενίσχυσης του αισθήματος, προσφοράς και κοινωνικής τους συμμετοχής”, σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Σχολιάζοντας τέλος, τις Πολιτικές εξελίξεις σε Διεθνές επίπεδο ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά : “ Σήμερα με το παλιό ημερολόγιο είναι η μέρα των Φώτων. Εύχομαι λοιπόν από καρδιάς φώτιση σε όλους όσους κρατούν στα χέρια τους την τύχη του πλανήτη, ώστε με σύνεση και ενότητα να πράξουν τα καλύτερα για τον κόσμο, τη χώρα μας και το Έθνος μας και να μην μπούμε σε δοκιμασίες. Καλύτερη Χρονιά σε όλους με υγεία και ευημερία”.


Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Κάτω Σχολαρίου, αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την επανεκλογή του κατά τις πρόσφατες εκλογές στη διοίκηση του ΚΑΠΗ της περιοχής και την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, αναφέρθηκε στις επιδιώξεις της νέας χρονιάς και τη συνέχιση των προγραμμάτων που ήδη από τα προηγούμενα χρόνια έχει εξασφαλίσει η Διοίκηση του ΝΠΔΔ του Δήμου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ο οποίος βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό των ηλικιωμένων και όλων των δομών των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Δημήτριος Μαυρίδης.
Ευχές σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Κάτω Σχολαρίου απηύθυναν όλοι οι παρευρισκόμενοι για μία νέα Χρονιά, γεμάτη υγεία, δημιουργία και ευημερία.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο