ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Με αφορμή περιστατικά ρίψης μπαζών σε δρόμους κυρίως στην περιοχή της επέκτασης Θέρμης η διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου απευθύνει έκκληση προς τους δημότες και τους επαγγελματίες της πόλης να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, σε θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας, διαχειριζόμενοι με μεγαλύτερη σύνεση τα απορρίμματά τους, αλλά και τα ογκώδη.
Η Διεύθυνση Καθαριότητας σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι “οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται αδιάλειπτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ομαλή λειτουργία του δήμου. Η συμβολή και των ίδιων των πολιτών -μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση- στην προσπάθεια ο δήμος Θέρμης να μείνει καθαρός παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε συνιστά πέραν όλων των άλλων και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους που δίνουν καθημερινή μάχη”.


Παράλληλα ζητά από τους δημότες, να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά να τα κατεβάζουν είτε το πρωί είτε αργά το βράδυ για να τα παραλαμβάνει το απορριμματοφόρο και να μην μένουν πολλές ώρες στους κάδους. Επιπλέον οι πολίτες καλούνται να μη ρίχνουν τα απορρίμματά τους όταν οι κάδοι είναι γεμάτοι, καθώς και κυρίως να αποφεύγουν να πετούν ογκώδη αντικείμενα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο