AFISA bibliothiki
Έκθεση έργων φοιτητών-τριων του 3ου εργαστηρίου ζωγραφικής του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ. παρουσιάζονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη-Πινακοθήκη Θέρμης.
Η διάρκεια της  έκθεσης είναι : 24 Απριλίου – 5 Μαΐου 2017 και τα εγκαίνια της  Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00.
Υπεύθυνος καθηγητής του 3ου Εργαστηρίου Τ.Ε.Ε.Τ Α.Π.Θ είναι ο κ.Τσακίρης Γιώργος.

Παρουσιάζονται έργα χαρακτικής , ζωγραφικής και κατασκευών. Το 3ο Εργαστήριο στην προσπάθειά του να καλλιεργήσει την εξωστρέφεια και την συμμετοχή του με φορείς της πόλης Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, για πολλοστή φορά συνεργάζεται με τον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Πινακοθήκης Θέρμης.
Οι νέοι καλλιτέχνες μέσα από τις διαδικασίες θεωρητικών και πρακτικών ασκήσεων δημιουργούν έργα ποικίλων συμπεριφορών , στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με το κοινό.
Συμμετέχουν οι : Βελβελίδη Ολυμπία, Βούρρου Βούλα, Καραβασίλη Κωνσταντίνα, Κολοκοτρώνη Αφροδίτη, Λολίδου Βάλια, Μίγγας Φοίβος, Νικολαΐδου Χριστίνα, Ραπάνης Αντώνης, Τσακίρης Γιώργος και Χαριζάνη Δήμητρα.
Την ήμερα των εγκαινίων θα υπάρξει εικαστική δράση του γνωστού ζωγράφου Χρήστου Αλαβέρα και μαθητών του 1ου Γυμνάσιου και 1ου Λυκείου Θέρμης, όπως και μουσική δράση με την συμμετοχή του τμήματος ηλεκτρικής κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης – Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ, με υπεύθυνο καθηγητή τον Αγγελόπουλο Ευάγγελο.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας :
Δευτέρα & Τετάρτη 13:00-20:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:00-20:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο