Σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της αστικής και της αγροτικής οδοποιίας βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα από την Αντιδημαρχία Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης. Οι παρεμβάσεις αφορούν κυρίως την αποκατάσταση των ζημιών οι οποίες προκλήθηκαν από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εργασιών γίνεται διαμόρφωση δρόμων με ειδικό μηχάνημα – γκρέιντερ του δήμου καθώς και επίστρωση με υλικό 3Α. Πρόκειται για δρόμους εκτός σχεδίου και αστικούς δρόμους στο Σχολάρι, την Περιστερά και το Λιβάδι, καθώς και στους υπόλοιπους δρόμους οι οποίοι υπέστησαν ζημιές κατά τη σφοδρή βροχόπτωση της 21ης Μαΐου.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας επισημαίνει πως στόχος του έργου αυτού είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας των πτηνο-κτηνοτροφικών επιχειρήσεων και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων της περιοχής.


“Η καλύτερη εξυπηρέτηση του κτηνοτροφικού και αγροτικού κόσμου του δήμου μας αποτελεί προτεραιότητα τη δημοτικής αρχής και οι παρεμβάσεις, όπου διακόπηκαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης του προηγούμενου μήνα, θα ολοκληρωθούν έως το Σεπτέμβριο. Ο πρωτογενής τομέας είναι και πρέπει να είναι πολύ ψηλά στην ιεράρχησή μας καθώς αποτελεί τη βάση της τοπικής οικονομίας. Η στήριξη της παραγωγής προϋποθέτει τη βελτίωση των υποδομών που θα φέρουν με την σειρά τους μείωση του κόστους παραγωγής και μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα. Οφείλουμε να είμαστε κάθε μέρα στο πλευρό των παραγωγών”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μουστάκας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο