ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Σειρά παρεμβάσεων βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν το μήνα Ιούνιο στην Κοινότητα Σουρωτής ικανοποιώντας παράλληλα δεκάδες αιτήματα συνδημοτών μας.
Αναλυτικά οι εργασίες περιελάμβαναν αρχικά εκτεταμένη χαλικόστρωση σε δρόμους εντός οικισμού παλαιού και νέου.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το έργο επί της στροφής Σουρωτής-Βασιλικών.  Κατά την αρχική παρέμβαση στο σημείο, που πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Συντήρησης και Αυτεπιστασίας κ. Βασίλειου Μουστάκα, απομακρύνθηκαν θάμνοι και δέντρα και εξομαλύνθηκε το βάθος του δρόμου, σε μία προσπάθεια αποκατάστασης της σωστής ορατότητας αλλά και  προσβασιμότητας στο σημείο.


Επίσης,  περισσότεροι από 60 λαμπτήρες αντικαταστάθηκαν και ξεκίνησε ήδη η τοποθέτηση νέων, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για ενίσχυση του φωτισμού με νέους λαμπτήρες (τύπου LED), τελευταίας τεχνολογίας, με πολύ μεγάλη διάρκεια λειτουργίας, μεγαλύτερη απόδοση φωτισμού και οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο.
Μεγάλος όγκος μπάζων απομακρύνθηκε  στην έξοδο προς Βασιλικά,  όπου πραγματοποιήθηκαν και παρεμβάσεις εξομάλυνσης του εδάφους, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα ο χώρος που μελλοντικά θα αξιοποιηθεί ως χώρος πρασίνου.
Η Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Θέρμης προχώρησε κατά το μήνα Ιούνιο και στην αποκομιδή κλαδιών και φερτών υλικών, από διάφορα σημεία εντός παλαιού και νέου οικισμού, αποκαθιστώντας την ασφάλεια, την καθαριότητα και την καλαισθησία των κοινόχρηστων χώρων.
Προτεραιότητα εξάλλου της Διεύθυνσης αποτέλεσε η απομάκρυνση όλων των μπάζων και άλλων υλικών που είχαν μεταφερθεί γύρω από τους κάδους στην είσοδο της Κοινότητας Σουρωτής και στη διασταύρωση προς το εργοστάσιο.
Η προσπάθεια συνεχίζεται σε όλες τις Κοινότητες και σε καθημερινή βάση, ώστε να καταστούν πιο λειτουργικοί οι κοινόχρηστοι χώροι και να βελτιωθεί αισθητά η εικόνα “τους” και παράλληλα η ίδια η καθημερινότητα των πολιτών.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.


Σειρά παραμβάσεων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, πραγματοποίησε το τελευταίο χρονικό διάστημα η Κοινότητα Σουρωτής με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Θωμά Ασλάνη αντικαθιστώντας φθαρμένες πινακίδες σε αρκετούς δρόμους του οικισμού αλλά και μεριμνώντας για τον καθαρισμό και καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου όλων των στάσεων λεωφορείων του ΟΑΣΘ που υπάρχουν στην Κοινότητα.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, η ΔΕΥΑ Θέρμης προχώρησε στην αποκατάσταση και επισκευή περισσότερων από 100 βλαβών, αντικαταστάσεις υδρομέτρων και δικτύων ύδρευσης και τοποθετήσεις νέων υδρομέτρων κατά το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2019. Παράλληλα διαθέτοντας οργανωμένα εργαστήρια ανάλυσης και διενεργώντας καθημερινούς ελέγχους ποιότητας, η ΔΕΥΑ Θέρμης διασφάλισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους κατοίκους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων που υδροδοτεί, πόσιμο νερό αρίστης ποιότητας, καθαρό και υγιεινό. Αναλυτικά τους μήνες Αύγουστο – Σεπτέμβριο 2019 στον τομέα της ύδρευσης πραγματοποιήθηκαν:

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

agvgos posimoy neroy 1Σειρά σημαντικών έργων και παρεμβάσεων, απαραίτητων για την εξασφάλιση καλής υδροδότησης,  αναβάθμισης της ποιότητας του νερού και συντήρησης των δικτύων ύδρευσης του Δήμου μας, πραγματοποίησαν κατά το πρώτο δίμηνο του έτους συνεργεία της ΔΕΥΑ Θέρμης, αποσκοπώντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

DEYA 1 FWTOΜε στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του νερού που προσφέρει, την απρόσκοπτη παροχή του σε όλους τους καταναλωτές του Δήμου Θέρμης, τη διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών της Επιχείρησης αλλά και την κατασκευή έργων για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στην πόλη και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, η ΔΕΥΑ Θέρμης, πραγματοποίησε σειρά βελτιωτικών παρεμβάσεων και εργασίες αποκατάστασης βλαβών, κατά τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο 2017.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

deyath 1Με στόχο την παροχή  καλύτερης ποιότητας και ποσότητας νερού σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης, η ΔΕΥΑΘ,  αντιμετώπισε το δίμηνο Απριλίου – Μαϊου 2017 σημαντικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο συνολικό δίκτυό της, ενώ προχώρησε και σε έργα που στοχεύουν στη σταδιακή βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Αναλυτικά οι παρεμβάσεις παρουσιάζονται ακολούθως:

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο