ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Την Κοινότητα Καρδίας επισκέπτεται την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 το ειδικό όχημα ενημέρωσης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ το οποίο θα βρίσκεται έξω από την Κοινότητα και στην οδό Βυζαντίου από τις 10:00 έως τις 17:00 το απόγευμα, με σκοπό την αναλυτική ενημέρωση των πολιτών για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου με γνώμονα τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’ 1507/02.05.2018).
Παράλληλα θα γίνει καταγραφή του ενδιαφέροντος των πολιτών για σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Ειδικότερα, με γνώμονα την αναλυτική ενημέρωση των πολιτών, για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου και την ασφαλή χρήση του, επισκέπτεται μεθαύριο Τετάρτη την Κοινότητα Καρδίας, το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προσωπικό της, όπου και θα υποδέχεται όλους τους ενδιαφερόμενους συνδημότες μας – κάτοικους της περιοχής , με σκοπό να τους ενημερώσει και να καταγράψει το ενδιαφέρον σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινότητα ή με τον Πρόεδρο κ. Ιωακείμ Τρικαλιάρη.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

eda thess prwth

Δεκάδες συνδημότες μας σπεύδουν από το πρωί σήμερα στο ειδικό όχημα ενημέρωσης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ που βρίσκεται έξω από την Κοινότητα Νέου Ρυσίου, αποδεικνύοντας στην πράξη το  αυξημένο ενδιαφέρον των συνδημοτών μας, που επιθυμούν να συνδεθούν επίσης με το νέο δίκτυο Φυσικού Αερίου. Όπως είναι γνωστό το τελευταίο δίμηνο αυξήθηκε και ο αριθμός των αιτήσεων προς την Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) και από τις Δημοτικές Κοινότητες Νέου Ρυσίου, Ταγαράδων, Αγίας Παρασκευής και της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής. Στο πλαίσιο της παροχής της δυνατότητας σύνδεσης στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου σε ακόμα περισσότερους κατοίκους σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υλοποιεί εντός του έτους 2018 την επέκταση του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή του Νέου Ρυσίου του Δήμου Θέρμης.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο