Με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας των δρόμων, αλλά και τη διαμόρφωση ενός πιο «φιλικού» οδικού δικτύου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κοινότητας Θέρμης – Τριαδίου, βρίσκεται σε εξέλιξη από το Δήμο Θέρμης πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, με προτεραιότητα σε κεντρικές οδούς οικισµών, σε οδούς  με  υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο και βαριά κυκλοφορία και σε οδούς στις οποίες κινούνται τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Αναλυτικά,  πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης και  επί των οδών Σωτήρη Πέτρουλα, Καπετάν Χάψα στη Θέρμη και Ηρώων Πολυτεχνείου στο Τριάδι καθώς και στον κόμβο Θέρμης – Τριαδίου.


Αξίζει να σημειωθεί πως στα συγκεκριμένα οδικά σημεία,  πραγματοποιήθηκε αποξήλωση του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα και ρίψη ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας αστικής οδού συμπυκνωμένου πάχους 5 εκατοστών.
Ήδη, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στις οδούς Σωτήρη Πέτρουλα και Καπετάν Χάψα στη Θέρμη και δόθηκαν στην κυκλοφορία, όπως επίσης και οι παρεμβάσεις που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, σήμερα Τρίτη 19 Μαϊου, στον κόμβο Θέρμης – Τριαδίου.

Αυτή την ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες σε κεντρικά οδικά σημεία του Τριαδίου,  οι οποίες  αναμένεται να ολοκληρωθούν έως νωρίς σήμερα το απόγευμα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο