ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:


Στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοΐου, όπως είναι γνωστό με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ.Θεόδωρου Παπαδόπουλου έχει ξεκινήσει ένα σημαντικό πρόγραμμα προληπτικών απολυμάνσεων σε όλες τις υπηρεσίες, τις δομές αλλά και τις Κοινότητες του Δήμου μας.  Μετά την ολοκλήρωση της σχολαστικής γενικής καθαριότητας όλων των χώρων, τα συμβεβλημένα εξειδικευμένα συνεργεία  συνέχισαν και χθες Τετάρτη 25η Μαρτίου 2020 τη διαδικασία της ολικής απολύμανσης κτιρίων και υπηρεσιών του δήμου.


Αναλυτικά, χθες πραγματοποιήθηκε απολύμανση  στους χώρους όπου στεγάζονται Κοινωνικές δομές του Δήμου Θέρμης, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, χώροι οι οποίοι είναι ιδιαίτερα νευραλγικοί κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο καθώς συνεχίζεται η λειτουργία της συγκεκριμένης δομής του δήμου μας προσφέροντας βοήθεια σε εκατοντάδες συνδημότες μας τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.


Παράλληλα συνεχίστηκε το πρόγραμμα απολυμάνσεων κτιρίων όπου στεγάζονται υπηρεσίες του δήμου μας, ενώ απολυμάνθηκε και το κτίριο του 1ου Συστήματος Προσκόπων Θέρμης καθώς και η πλειοψηφία των κτιρίων των Κοινοτήτων.
Συγκεκριμένα χθες απολυμάνθηκαν τα κτίρια της Κοινότητας Καρδίας, Νέου Ρυσίου, Ταγαράδων, Αγίας Παρασκευής και Σουρωτής. Αύριο Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 θα απολυμανθούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις σε Λιβάδι, Περιστερά και Νέα Ραιδεστό.


Με την απολύμανση δε του κτιρίου των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας ολοκληρώθηκαν οι απολυμάνσεις όλων των εγκαταστάσεων των Εθελοντών μας που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας αντιμετώπισης και περιορισμού του ιού.
Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο, όπου όλες οι υπηρεσίες υπηρεσίες του δήμου μας καλούνται να συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους συνδημότες μας,  καταβάλλεται, με εντολή του Δημάρχου κ.Θεόδωρου Παπαδόπουλου, κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται οι νευραλγικοί χώροι καθαροί και ασφαλείς τόσο για τους κατοίκους του Δήμου Θέρμης όσο και για το απασχολούμενο προσωπικό.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο