Πρωτοβουλία για να ζεσταθούν οι συνδημότες μας, που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, ανέλαβε και υλοποίησε την περασμένη Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμος Θέρμης, λίγο πριν από την έλευση του χειμώνα.
Ο Δήμος Θέρμης συνεχίζει την προσφορά μέσω της Κοινωνικής του δομής σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη με τη διανομή 70 κυβικών καυσόξυλων και στόχο την κάλυψη ατομικών αναγκών θέρμανσής τους.


Η διανομή στους δικαιούχους, η οποία εντάσσεται στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, γίνεται στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας προσφοράς του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, προς τις εγγεγραμμένες οικογένειες σε αυτό.
Στο πλαίσιο αυτό την περασμένη Τρίτη, 70 οικογένειες που διαθέτουν ξυλόσομπα πήραν καυσόξυλα, ξύλα τα οποία προέκυψαν από τον καθαρισμό πεύκων που έγινε στον Δήμο μας. Τα ξύλα αυτά παραχωρήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στη συνέχεια μοιράστηκαν στους ωφελούμενους της δομής που θερμαίνουν το σπίτι τους με ξυλόσομπα.

Πρόκειται για οικογένειες που διαθέτουν το συγκεκριμένο μέσο θέρμανσης και η οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα προκειμένου να καλύψουν ατομικές ανάγκες  θερμανσης το φετινό χειμώνα.
Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής ύφεσης που βιώνει η χώρα μας, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ήταν και παραμένει προτεραιότητά στο Δήμο Θέρμης. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό μας Φαρμακείο στηρίζουν οικογένειες και συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, με ουσιαστικές ενέργειες και δράσεις, που υλοποιούνται με διακριτικότητα, και με σεβασμό στην προσωπικότητα αλλά και στις δυσκολίες των συμπολιτών μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο