Στη διάθεση όλων των παιδιών του Δήμου μας βρίσκεται από χθες Τρίτη 18 Ιουνίου το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Το Πάρκο ανοίγει τις πύλες του κάθε απόγευμα για όλους τους μικρούς μας φίλους και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 18:30-21:30 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής και αργιών. Υπενθυμίζεται σε όλους τους συνδημότες μας πως το Πάρκο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών και η είσοδος είναι δωρεάν.


Αξίζει να σημειωθεί πως το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Θέρμης διαθέτει ολοκαίνουργιο εξοπλισμό που αποτελείται από ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, ποδήλατα διαφόρων μεγεθών, κράνη κ.α. που πληρούν τις προδιαγραφές εξοπλισμού για πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής, όπως αυτές συντάχθηκαν από την επιστημονική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διαβιβάστηκαν στην υπηρεσία μας με το υπ’αρ. Πρωτ. ΠΚΑ-47530/4356/26-6-2018 έγγραφο της Διεύθυνσης Οδικής κυκλοφορίας & Ασφάλειας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Παιδείας του δήμου στα τηλ 2313-300765 και στο e-mail : paideia@thermi.gov.gr


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο