Σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης προχώρησε ο Δήμος Θέρμης με εργολαβία στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του “Αετού” στην Κοινότητα Βασιλικών ικανοποιώντας ένα σημαντικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Ειδικότερα σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης της ισχύος του ηλεκτρικού ρεύματος του γηπέδου, δίνοντας ουσιαστικά λύση σε ένα πρόβλημα πολλών ετών.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Απόστολο Τσολάκη η λύση του προβλήματος εντάχθηκε σε μεγάλη εργολαβία του Δήμου μας, η οποία εξελίσσεται κανονικά και χωρίς προβλήματα και περιλαμβάνει πολλαπλές εργασίες ηλεκτρολογικής φύσεως σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή Θέρμης συνεχίζει με στοχευμένες παρεμβάσεις την καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και σωστό προγραμματισμό σειράς έργων που έχουν σαν στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία των αθλητικών μας χώρων, αλλά και  την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο