Το τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων & Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δήμου Θέρμης, ευχαριστεί και συγχαίρει  τους πολίτες για τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο του προγράμματος απομάκρυνσης ογκωδών (κλαδιά κ.λ.π.) με τη διαδικασία που προβλέπει ο Κανονισμός Καθαριότητας Δήμου Θέρμης.

Η ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Κανονισμού Καθαριότητας το 2016, άνοιξε το δρόμο για μία καλή συνεργασία μεταξύ των πολιτών και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, πράγμα που δείχνει όχι μόνο την αγάπη και το ενδιαφέρον των κατοίκων για την πόλη τους και το περιβάλλον, αλλά και την πρόθεση να είναι ενεργοί πολίτες έτοιμοι να συνεργαστούν με τις υπηρεσίες του δήμου. Για άλλη μια φορά η Διεύθυνση  Καθαριότητας ενημερώνει ότι κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο του εργοταξίου: 2310 467110, τα αιτήματα των δημοτών καταγράφονται από αρμόδιο υπάλληλο και παραδίδονται άμεσα στον επόπτη για την υλοποίησή τους. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αποκομιδής των ογκωδών με ιδία μέσα σε αδειοδοτημένους χώρους, κατόπιν της αναφερόμενης σχετικής επικοινωνίας.

Η υπηρεσία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε κάθε Παρασκευή οι πλατείες και τα κεντρικά σημεία των οικισμών του δήμου, να παραδίδονται στους δημότες σε άριστη κατάσταση για το Σαββατοκύριακο. Η διεύθυνση Καθαριότητας ελπίζει και στηρίζεται στη συνεργασία σας για την προστασία των κοινοχρήστων χώρων και του περιβάλλοντος στο Δήμο θέρμης


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο