Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου στην έδρα του ΝΠΔΔ Θέρμης στον Τρίλοφο, η ετήσια συνάντηση των επικεφαλής των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, με αντικείμενο τον προγραμματισμό των εκδρομών που θα πραγματοποιηθούν και το φετινό καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων τα θαλασσινά μπάνια, τα ιαματικά λουτρά και οι ημερήσιες εκδρομές για όλα τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου μας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε σε άριστο και συναινετικό κλίμα, παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, συμμετείχαν για πρώτη φορά και οι νεοσύστατες δομές των ΚΑΠΗ Αγίου Αντωνίου και Σουρωτής.


Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θέρμης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την πολύ σημαντική εθελοντική προσφορά τους και ξεκαθάρισε πως η κοινωνική πολιτική του Δήμου μας, θα συνεχίσει καθώς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.κ. Αναγνώστου και Αγγέλου αντίστοιχα, επεσήμαναν από την πλευρά τους πως τη φετινή χρονιά, ο διαγωνισμός για τις μεταφορές έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω της προκηρύξεως των δημοτικών εκλογών και παράλληλα δεσμεύτηκαν για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση του συνόλου του προγράμματος του ΝΠΔΔ για την τρίτη ηλικία.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο