Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Απόστολος Τσολάκης απαντά σχετικά με το Κλειστό Γυμναστήριο της Ν.Ραιδεστού:Tα τεχνικά προγράμματα και οι προϋπολογισμοί του Δήμου Θέρμης για έργα και δράσεις προκύπτουν μέσα από διαδικασίες διαβούλευσης της Διοίκησης του Δήμου με τις τοπικές κοινωνίες. Κινούμενη στο πλαίσιο αυτό η Διοίκηση προγραμμάτισε την κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου στη Ν. Ραιδεστό. Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης δεν ψήφισε ούτε τα Τεχνικά Προγράμματα των τελευταίων χρόνων ούτε τους προϋπολογισμούς που εγκρίνουν και προγραμματίζουν την υλοποίηση του έργου αυτού.

Η Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης με δημοσίευμά της στο διαδίκτυο αγνοεί επιδεικτικά την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών της Διοίκησης του Δήμου, που με πρωτοβουλίες και πιέσεις ξεπέρασε όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και τις καθυστερήσεις των αρμόδιων κεντρικών Υπηρεσιών, πέτυχε σημαντική πολεοδομική ρύθμιση, δηλαδή καθορισμό της χρήσης γης για την «αθλητική εγκατάσταση» και απελευθέρωσε τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση των μελετών και την ανέγερση του έργου. Ταυτόχρονα, για πολλοστή φορά, επαναλαμβάνει ότι, δήθεν, ο Δήμος εμπαίζει τους κατοίκους της Νέας Ραιδεστού, μεταφέροντας κονδύλια από το έργο του κλειστού σε άλλο έργο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό αποτελεί εντελώς προσωρινή τεχνητή παρέμβαση στον προϋπολογισμό για τη διευκόλυνση διαδικασιών.
Διαβεβαιώνουμε όλους τους κατοίκους της Νέας Ραιδεστού ότι οι μελέτες προχωρούν κανονικά και το Γυμναστήριο είναι στις προτεραιότητες της διοικούσας παράταξης.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο