Δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου για τους 258 δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου από τις 9.30-13.30 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Στενημάχου 16) του Δήμου Θέρμης.
Στην πρώτη, για το 2019, διανομή θα δοθούν λάδι, ζάχαρη,ζυμαρικά, όσπρια, είδη ατομικής υγιεινής καθώς και είδη καθαριότητας. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει εκείνη τη μέρα να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ για την εξακρίβωση των στοιχείων τους.
Οι διανομές ΤΕΒΑ γίνονται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους . Το ΤΕΒΑ στηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή καθώς επίσης και συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο