Φεβ
8
2019

Το μοναδικό μυθολογικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα με τίτλο «Ηρακλής – Οι δώδεκα άθλοι», που φιλοξενείται στους χώρους της Δ. Ε. Θ. επισκεφθήκαν χθες, Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, τα φιλοξενούμενα άτομα και το προσωπικό του ΚΔΑΠ μεΑ «Αγκαλιά-ζω».

Εκεί, παρακολούθησαν τους δώδεκα άθλους με τρισδιάστατα εκθέματα, πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο, τα οποία δημιουργούν ένα απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου! Μέσα από ένα συναρπαστικό, εκπαιδευτικό και βιωματικό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν και τα παιδιά του ΚΔΑΠ μεΑ και οι εκπαιδευτές τους ανακάλυψαν έναν προς έναν, όλους τους γνωστούς αλλά και άγνωστους μύθους.

Τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής ευχαριστούν τους υπεύθυνους του θεματικού πάρκου για την θαυμάσια ξενάγηση και τη δυνατότητα που έδωσαν στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ μεΑ “Αγκαλιάζω” να απολαύσουν το εξαιρετικό μουσείο και τα εκθέματα και να συμμετάσχουν στη διαδραστική, διασκεδαστική περιήγηση στο χώρο και το χρόνο του σημαντικότερου μυθολογικού ήρωα των αρχαίων χρόνων.© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης