Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και με την Greenpeace διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Ενεργειακές κοινότητες και μηχανισμοί υποστήριξης για το βιώσιμο και κοινωνικά δίκαιο ενεργειακό εκσυγχρονισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα», στο πλαίσιο της έκθεσης της Verde Tec, στο Μ.Ε.C. Παιανίας, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα παρουσιαστούν δυνατότητες και χρηματοδοτικά εργαλεία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και θα αναδειχθούν υπάρχουσες καλές πρακτικές αξιοποίησης των ανωτέρω εργαλείων από τοπικές αρχές. Η ημερίδα έχει ως βασικό στόχο να ενεργοποιήσει τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων με στόχο την επίσπευση υλοποίησης αξιόπιστων και οικονομικά βιώσιμων σχεδίων δράσης για τον ενεργειακό εκσυγχρονισμό του ευρύτερου δημοσίου τομέα.


Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη Περιφερειών, Δήμων και άλλων δημόσιων φορέων που εμπλέκονται στο σχεδιασμό, την υλοποίηση, τη χρηματοδότηση και παρακολούθηση έργων ΑΠΕ και ΕΞΕ καθώς και σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε σχετικά αντικείμενα (μηχανικούς, επαγγελματικούς φορείς, κατασκευαστές, προμηθευτές και εγκαταστάτες, επενδυτές παραγωγής ενέργειας).
Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή μέσω της ακόλουθης φόρμας εγγραφής:

 https://goo.gl/forms/i5FKCvb8iwqWT5p52

Ακολούθως παρουσιάζεται το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης:

VERDETEC_programma_05022019

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο