Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου πραγματοποίησε στο δημοτικό θέατρο Θέρμης ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ. Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα από το Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Αχιλλέα Μεταλούλη και την ευλογία της πίτας από τον πατέρα Κωνσταντίνο Σαμανίδη.
Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ενώ το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του προέδρου του συλλόγου Βλάχων Θέρμης –Τριαδίου Μιχάλη Χρυσοχόου.
Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος συνεχάρη τη διοίκηση του συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλλει για την άθληση της νεολαίας της Θέρμης και τον προσωπικό χρόνο που διαθέτει για το σκοπό αυτό. Ανακοίνωσε, επίσης τη στήριξη του στις δράσεις που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου το 1949.


Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Θερμαϊκού Θέρμης Χαράλαμπος Αμπατζίδης ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο και τους αθλητές του, καθώς επίσης και τη συνέχιση της προσπάθειας  βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του δήμου μας.

Στη συνεχεία, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου βραβεύτηκαν για την εθελοντική πρόσφορα της στον συνάνθρωπο η Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας και Ισότητας –ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, ο G.M Στέλιος Χαλκιάς, για την διδακτική προσφορά του στον σύλλογό και την συμβολή του στην Ελληνική σκακιστική ιστορία, η ομάδα μπάσκετ Κορασίδων για την πορεία και την προσπάθεια της, ο Νικόλαος Γιαννόπουλος, για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου της ζώνης της WKU (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κικ Μποξινγκ) και ο Σταύρος Ζαφείρης
για την πρώτη θέση (το 2015) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Muay Thai στα 76 κιλά.

Aπό τις βραβεύσεις δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι αθλητές του συλλόγου για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ειδικότερα βραβεύτηκαν από την ομάδα των Ελπίδων οι αθλητές: Καμαρινός Χρήστος (Βαλκανικών Σπουδών Πανεπιστήμιο Μακεδονίας),
Μαλούδης Αποστόλης (Πληροφορική Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης), Μήτσας Βασίλης (ΤΕΙ Καβάλας), Ποπότης Κωνσταντίνος (Ιατρική Αλεξανδρούπολης) και από το τμήμα μπάσκετ οι αθλητές: Κυρατζής Αντώνης (Οικονομικό ΠΑΜΑΚ) και Αδαμίδης Ευάγγελος (ΤΕΙ Καβάλας).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των αριστούχων αθλητών – μαθητών και συγκεκριμένα:
Βραβεύτηκαν οι αθλητές του συλλόγου που αρίστευσαν στα σχολεία τους και από την ομάδα των Ελπίδων οι αθλητές: Κωνσταντινίδης Παναγιώτης και Τσαχουρίδης Γιάννης, και από την ακαδημία Ποδοσφαίρου οι αθλητές: Νικολαϊδης Σάββας και Τασιός Ευάγγελος από το τμήμα Κ – 16, οι αθλητές: Κωτσιόπουλος Παναγιώτης, Λαβασάς Δημήτρης, Μαρούδας Στέργιος και Νάσκος Θανάσης από το τμήμα Κ – 14.
Από το τμήμα Μπάσκετ βραβεύτηκαν οι αθλητές -τρίες: Γαντά Ευαγγελία, Δρόσου Αναστασία, Κωνσταντινίδου Μιχαέλα, Λάππα Μαργαρίτα και Σοφιαλάκη Αγάπη, από το τμήμα των Κορασίδων, Σμυρλής Κώστας, Τερζόπουλος Μάριος και Παπαδόπουλος Δημήτρης, από το τμήμα του παιδικού, Ιωσηφίδης Αλέξιος, Λυγκοβανλής Ιωσήφ, Κοκορίκης Μανώλης, Ντίντης Παντελής και Τσαλής Παναγιώτης, από το τμήμα του προπαιδικού 1 και Αηδονίδης Γιώργος,  Κοσμίδης Νίκος, Μοσχόπουλος Γαλανός, Μπούρος Αντώνιος, Παπαδόπουλος Ανδρέας και Φούρκας -Γεωργιάδης Άρης, από το τμήμα του προπαιδικού 2.
Βραβεύτηκαν, επίσης από το τμήμα Σκάκι οι αθλητές –τρίες που διακρίθηκαν στο διανομαρχιακό σχολικό πρωτάθλημα 2018 όλης της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής που έγιναν στα εκπαιδευτήρια Βασειλιάδη και προκριθήκαν στα Πανελλήνια Σχολικά του 2018: Γεωργίου Νικόλαος και Κοσμαρίκος Δημήτριος, από το τμήμα των νηπίων, Ιωαννίδης Νέστορας Κλεάνθης και Γιώτας Δημόκριτος, από το τμήμα της Α Δημοτικού, Αποστόλου Αλέξανδρος, Γεωργίου Κωνσταντίνος και Ευστρατίου Ηλίας, από το τμήμα της Β Δημοτικού και οι Σιουτόπουλος Χρήστος και Κατσιμάνης Δημήτρης, από το τμήμα της Ε Δημοτικού.
Βραβεύτηκαν, ακόμη, οι αθλητές –τριες που διακρίθηκαν που συμμετείχαν στις ομάδες του συλλόγου στα πρωταθλήματα της Ένωσης για ηλικίες κάτω των 12 και κάτω των 16 (Συμμετείχαν όλοι οι προηγούμενοι αθλητές –τρίες) και οι αθλητές –τρίες, Κτίστου Άγγελος, Διακίδου Παυλίνα, Αλτινάκη Αγγελική, Γεροντοπούλου Ηλέκτρα, Ευθυμιάδης Άλκης, Ευθυμιάδης Νίκος, Θεοδωράκης Αχιλλέας, Πατσανάς Στέλιος, Σίσκος Γιώργος και Τουπλικιώτης Γιώργος. Τέλος βραβεύτηκαν οι αθλητές –τρίες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της μεγάλης ομάδας του σκακιού του συλλόγου Αβραάμ Κατερίνα και Στεφανίδης Ευγένιος.
Τέλος από το τμήμα Δυναμικών Αθλημάτων βραβεύτηκαν οι αθλητές Αλεξανδρής Ουζούνης και Beli Baja για την ανάδειξη τους σε πρωταθλητή Ελλάδος στους αγώνες της Ε.Ο.Μ.Α. στην κατηγορία Κ -1 για το 2018.
Βραβεύτηκαν, ακόμη, οι αθλητές –τριες αριστούχοι μαθητές: Ανδρέου Παναγιώτης,
Αναγνωστίδης Ιωάννης, Γιουρούκαλη Αγγελική, Ζαρζαβάς Ιωάννης και Τσαούση Μαργαρίτα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο