Ιαν
18
2019

Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων αυξάνεται αισθητά ο όγκος των σκουπιδιών. Εκτός των συσκευασιών από δώρα, μετά το πέρας των γιορτών χιλιάδες χριστουγεννιάτικα δέντρα, που έχουν πια επιτελέσει τον σκοπό τους , δεν έχουν θέση στα σαλόνια των σπιτιών.

Ο Δήμος Θέρμης ενημέρωσε έγκαιρα  τους δημότες – κατοίκους της περιοχής, ότι η συλλογή των χριστουγεννιάτικων δέντρων ξεκίνησε από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 και διήρκεσε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα κατά τις ημέρες  Δευτέρα- Τετάρτη – Παρασκευή -7 -9-11 και 14-16-18 Ιανουαρίου 2019, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Σήμερα η διαδικασία ολοκληρώνεται και στην κατεύθυνση αυτή παρακαλούνται οι δημότες μας, να μην απορρίπτουν πλέον τα χριστουγεννιάτικα δέντρα  δίπλα στους κάδους ή  και στους δρόμους.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας μπορούν να απευθύνονται  στα τηλέφωνα  2310 467 110 η 2310 478 014 της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Θέρμης .

Υπενθυμίζεται πως με κεντρικό σύνθημα  «κανένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στον ΧΥΤΑ», ο Δήμος Θέρμης τα τελευταία χρόνια έχει ενεργοποιήσει τη δράση για τη μετατροπή των ελάτων σε ροκανίδι , εδαφοβελτιωτικό υλικό, και μοριοσανίδες και με ειδικά μηχανήματα που έχει προμηθευτεί. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκέντρωσης των χριστουγεννιάτικων δένδρων, προχωρά στην αξιοποίησή τους με τον τρόπο που προαναφέρθηκε.© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης