dhmarxeio fwtoΠαρουσίαση μέρους του έργου της δημοτικής αρχής Θέρμης στους τομείς : Σχολική στέγη, οδοποιία, ύδρευση – αποχέτευση, δημοτικός φωτισμός , καθαριότητα, αλλά και συγκεκριμένες αναφορές σε σημαντικά μικρά και μεγάλα έργα περιελάμβανε μεταξύ άλλων η σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικότερα, σημαντικά θέματα υποδομών και έργων καθώς και η πορεία υλοποίησης και εξέλιξή τους, στους τομείς που προαναφέρθηκαν, βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο της εφ΄ όλης της ύλης ραδιοφωνικής συνέντευξης του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους  Στέφανο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Διαμαντίδη. Σε μία ζωντανή επικοινωνία με τους δημότες της Θέρμης, ο κ. Παπαδόπουλος απαντώντας στα ερωτήματα που του έθεσαν, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων έργα ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης,

Ειδικότερα, σε σχετικό ερώτημα για την πορεία υλοποίησης και ολοκλήρωση του Γυμνασίου Νέου Ρυσίου (2ο Γυμνάσιο Θέρμης), ο κ. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε πως το σχολείο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές, τον επόμενο Σεπτέμβριο του 2019. Επιπλέον, επεσήμανε ζητήματα ύδρευσης και αποχέτευσης στη Θέρμη και άλλες δημοτικές και τοπικές κοινότητες, όπου ξεκινούν άμεσα νέα σημαντικά έργα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.Πρόκειται για ενταγμένα έργα, η υλοποίηση των οποίων γίνεται στη μεγάλη πλειοψηφία τους, με την αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων, εξοικονομώντας πόρους ώστε να δημιουργηθεί μία ¨δεύτερη γραμμή”  παραγωγής έργων στο Δήμο μας, σε δράσεις που δεν είναι επιλέξιμες σε υφιστάμενα προγράμματα, αλλά απολύτως απαραίτητες για το σύνολο των συνδημοτών και του τόπου μας.
Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της σημερινής ραδιοφωνικής συνέντευξης του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου:


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο