188KA0LTO-4Μια ξεχωριστή βραδιά για τους φίλους της καλής ελληνικής μουσικής με αξέχαστα λαϊκά τραγούδια προφέρουν τα Θέρμης Δρώμενα στη Νέα Ραιδεστό. Σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 20:00 το βράδυ θα μας κρατήσει συντροφιά η Ηλεκτρική Κομπανία της ΔΕΗ.
Η Ηλεκτρική Κομπανία, που καμία σχέση δεν έχει με “ηλεκτρικά όργανα”, άρχισε να σχηματίζεται σιγά σιγά το καλοκαίρι του 1995 από μερικούς εργαζόμενους στην ΔΕΗ. Η κοινή τους αγάπη για το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι έψαχνε να βρει διέξοδο μέσα από την καθημερινότητα και τον εργασιακό τους περιβάλλον. Έχοντας την γνώση των οργάνων, την αγάπη για την μουσική και το μεράκι, ρίξανε την ιδέα… “…να κάνουμε μια κομπανία, να παίζουμε και να τραγουδάμε βρε παιδιά!”.  Σήμερα αποτελεί τμήμα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Προσωπικού Δ.Ε.Η.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

188KA0LTO-4Μια ξεχωριστή βραδιά για τους φίλους της καλής ελληνικής μουσικής με αξέχαστα λαϊκά τραγούδια  προφέρουν τα Θέρμης Δρώμενα στη Νέα Ραιδεστό. Αύριο Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018,  από τις 20:30 το βράδυ θα μας κρατήσει συντροφιά η Ηλεκτρική Κομπανία της ΔΕΗ.
Η Ηλεκτρική Κομπανία, που καμία σχέση δεν έχει με “ηλεκτρικά όργανα”, άρχισε να σχηματίζεται σιγά σιγά το καλοκαίρι του 1995 από μερικούς εργαζόμενους στην ΔΕΗ. Η κοινή τους αγάπη για το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι έψαχνε να βρει διέξοδο μέσα από την καθημερινότητα και τον εργασιακό τους περιβάλλον. Έχοντας την γνώση των οργάνων, την αγάπη για την μουσική και το μεράκι, ρίξανε την ιδέα… “…να κάνουμε μια κομπανία, να παίζουμε και να τραγουδάμε βρε παιδιά!”. Σήμερα αποτελεί τμήμα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Προσωπικού Δ.Ε.Η.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο