ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

livadi mpasketaΣυνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Θέρμης ,από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Την εβδομάδα που διανύουμε οι εργασίες έχουν μεταφερθεί στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Λιβαδίου όπου ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης των δύο εστιών. Ειδικό χορτοκοπτικό μηχάνημα επιμελήθηκε και το κούρεμα του χλοοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Παράλληλα, στο Γήπεδο μπάσκετ της Τοπικής Κοινότητας πραγματοποιήθηκαν βελτιωτικές εργασίες και στις δύο μπασκέτες που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων και αντικατάσταση των δύο ταμπλό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η συντήρηση, ο καθαρισμός και η ανανέωση της διαγράμμισης του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ.

Ο προγραμματισμός και σχεδιασμός της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού για τους επόμενους μήνες περιλαμβάνει καθαρισμούς  όλων των χώρων των γηπέδων, εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, συντήρηση των εστιών ποδοσφαίρου, καθώς και συνεχείς εργασίες από σιδερά του Δήμου, όπου κρίνεται απαραίτητο.

livadi ghpedo 1“Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και σωστό προγραμματισμό σειράς έργων που έχουν σαν στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία των αθλητικών μας χώρων, αλλά και  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών. Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας ” , αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

ghpedo neas raidestoyΜε σιδηρουργικές εργασίες συνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Θέρμης ,από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ειδικότερα κατά το πρώτο δίμηνο του 2018 συνεργεία του Δήμου μας, αποτελούμενα από σιδερά αλλά και ηλεκτρολόγους πραγματοποίησαν παρεμβάσεις με ειδικές σιδηροκατασκευές στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Καρδίας και της Νέας Ραιδεστού, ενώ συνεχίζουν και τους ηλεκτρολογικούς ελέγχους, όλων των προβολέων των Αθλητικών υποδομών του Δήμου μας, με επιδιορθώσεις συνολικά του φωτισμού, αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων των προβολέων, επισκευές ή αντικαταστάσεις των ηλεκτρολογικών πινάκων.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο