dhmarxos kaph trilofoyΠαρουσία όλων των μελών του καθώς και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το περασμένο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 σε μία ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου ο Χορευτικός Όμιλος Τριλόφου “Ζουμπάτ”.
Κατά το σύντομο χαιρετισμό της στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Μαλικά, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και την συμπαράστασή τους στην προσπάθεια του Συλλόγου να βρει και να ανασύρει όλα εκείνα τα ήθη, τα έθιμα, τις χαρές, τις λύπες, τα πειράγματα και τις αγάπες που τραγουδιώνταν και χορεύονταν στο αλλοτινό Ζουμπάτ.

zoypat pita
Παράλληλα η Πρόεδρος εξέφρασε τις ευχαριστίες της ιδιαίτερα στη χοροδιδάσκαλο κ. Άννα Σίσκου και υποσχέθηκε πως με κοινή προσπάθεια όλων των μελών θα συνεχίσουν να παρουσιάζονται αξιόλογες εκδηλώσεις σαν το «Σπυρί πιπέρι έσπειρα ….., «Να τα πούμε? Έθιμα 12ημέρου Τριλόφου», «Σ’όσους γάμους κι αν επήγα….»
Τέλος, η Πρόεδρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον παρευρισκόμενο στην εκδήλωση Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο και όλους τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την στήριξη στο έργο του Συλλόγου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία των οποίων δείχνει την εκτίμηση και αναγνώριση στην προσπάθεια του Συλλόγου για την ανάδειξη του Πολιτισμού της περιοχής. Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Αναστάσης που ευχήθηκε στα μέλη και το Δ.Σ. καλή συνέχεια στο έργο τους, δύναμη και υγεία.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο