KARIERA 1Η νέα πρωτοποριακή εκπαιδευτική ιδέα του Δήμου Θέρμης των Κύκλων Μάθησης στους πολίτες, ΚΥ.ΜΑ,  που όπως είναι γνωστό προέκυψε στο πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής Δια Βίου Μάθησης του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θέρμης, με μία νέα θεματική ενότητα. Συγκεκριμένα η νέα επιμορφωτική συνάντηση των Κύκλων Μάθησης θα αναφέρεται στο θεματικό πλαίσιο ” Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας & Διαχείριση Καριέρας ”  και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου.


Η πρώτη συνάντηση που είναι και αυτή θα προετοιμάσει του εκπαιδευόμενους για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το νέο θεματικό πλαίσιο της Συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα καριέρας και σταδιοδρομίας, ενώ η ώρα πραγματοποίησης της πρώτης συνάντησης έχει προσδιοριστεί από τις 11 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Υπενθυμίζουμε ότι τα  επιμορφωτικά προγράμματα είναι δωρεάν.

KARIERA 2

Το ΚΥΜΑ  είναι πλέον μια πραγματικότητα στην τοπική μας κοινωνία  και μια πρόκληση για τον Δήμο Θέρμης να επενδύσει στην προοπτική αυτού του εγχειρήματος ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος κ. Αθανάσιος Σαρακίνος και συμπλήρωσε :  “Ευχαριστούμε τόσο όλους όσους έχουν αγκαλιάσει έως τώρα τη συστηματική μας προσπάθεια, όσο και  όσους ήρθαν για πρώτη φορά στην μεγάλη μας ομάδα, εκπαιδευτών-εκπαιδευομένων,και δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στο μακρύ ταξίδι της συνδημιουργίας, μέσα από  τις δράσεις  και τους νέους κύκλους μάθησης.  Όλοι οι κύκλοι μας θα είναι  ανοικτοί σε όλους τους πολίτες για τους πολίτες. Θα συνεχίσουμε σταθερά και δυναμικά την προσπάθειά μας”.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο