Ιαν
11
2018

dhmarxos kaph trilofoyΠλήθος κόσμου σε μία ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, παραυρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Τριλόφου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ, κ. Ευάγγελος Παπαναγιώτου, ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενους και έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, που χαρακτήρισε ως μια χρονιά ανοδικής πορείας του ΚΑΠΗ, τόσο ως προς το αριθμό μελών, όσο και ως προς τις πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες. Η επιτυχία βέβαια, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πιστώνεται όχι μόνο στη διοίκηση και τα μέλη του ΚΑΠΗ, αλλά κυρίως στη συμπαράσταση και τη στήριξη του ΝΠΔΔ και της Δημοτικής Αρχής.


pita trilofos 4Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θέρμης τόνισε τη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στην Τρίτη Ηλικία, τον πολύτιμο ρόλο και τη αξιέπαινη συνεισφορά της  στην καθημερινότητα των νεότερων γενιών, στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα σήμερα. «Αποτελείτε ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, με αξιόλογες δημιουργικές δραστηριότητες, και στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την ενεργή συμμετοχή σας στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Δήμου Θέρμης και να ευχηθώ όλοι μαζί, ενωμένοι να αγωνιστούμε ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης κ.Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Παράλληλα αναφέρθηκε στις παροχές που προσφέρει ο Δήμος μέσω του Νομικού Προσώπου και των προγραμμάτων που εφαρμόζει για την Τρίτη ηλικία στα ΚΑΠΗ επισημαίνοντας πως προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής για τη νέα χρονιά είναι η ενίσχυση αυτών των προγραμμάτων.

kaph trilofoy pita
Η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου στο χώρο του ΚΑΠΗ Τριλόφου. Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ παραβρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Πασχάλης Αναγνώστου, ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Κοντοπίδης, Ο Αντιδήμαρχος κ. Στέλλιος Αποστόλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δ. Λιάντας και Α. Πράτανος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τριλόφου κ. Κατερίνα Λιόλιου, οι σύμβουλοι του ΝΠΔΔ κ. Ανδρέας Βιολιντζής και Μαρία Κέκη, καθώς και η κοινωνική λειτουργός κ. Κ. Ζαφρού.

Ακολουθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις κοπής της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας σε όλα τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις:

trilofos pita 2

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 θα κόψουν την πίτα τους τα ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου και ώρα 18.00μμ, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 το πρωί και ώρα 11.30 κόβουν την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα τα ΚΑΠΗ Τριαδίου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 18.00 θα γίνει η εκδήλωση κοπής της πίτας του ΚΑΠΗ Νέας Ραιδεστού. Την ερχόμενη Κυρική 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Θέρμης και ώρα 11.30 το πρωί, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ Βασιλικών και τέλος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 θα γίνει η κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ Καρδίας στις 11 το πρωί και μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τα μέλη του ΚΑΠΗ Νέου Ρυσίου.© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης