ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

oxhma plynthrio dhmoy 1Τη δυνατότητα  πλύσης των  κάδων  απορριμμάτων θα  έχει σύντομα η αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας, μετά τη σημερινή παραλαβή του νέου οχήματος πλύσης των κάδων απορριμμάτων. Το όχημα παρέλαβε η υπηρεσία οχημάτων και αφού ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία έκδοσης πινακίδων θα είναι έτοιμο να «αναλάβει δράση» σε όλη την έκταση του Δήμου μας.

oxhma plynthrio dhmoy 2 Πρόκειται για ένα ευέλικτο όχημα και απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις καθαριότητας και υγιεινής των δημοσίων χώρων, μην επιτρέποντας την δημιουργία εστιών μόλυνσης. Το νέο όχημα – πλυντήριο  θα εξασφαλίζει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, την άρτια πλύση των κάδων απορριμμάτων ακόμα και με βαριά αστικά απορρίμματα. Στόχος της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης είναι να ανταποκριθούν στις μεγάλες  απαιτήσεις της καθαριότητας και κατά τους θερινούς μήνες που οι  υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν έντονη δυσοσμία.

oxhma plynthrio dhmoy 3«Η καθαριότητα του Δήμου μας και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή συνεργασία των δημοτών και του Δήμου αλλά και με την παράλληλη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών καθαριότητας και τον άρτιο εξοπλισμό τους. Η τήρηση της καθαριότητας του Δήμου και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι υπόθεση όλων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης         κ. Σωκράτης Σαμαράς, με την παραλαβή του νέου οχήματος – πλυντηρίου των κάδων απορριμμάτων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο