ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

diakopi-reumatosΑπό τη Δημόσια Επιχείριση Ηλεκτρισμού ανακοινώθηκε ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4/2017 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 14.00΄ έχει προγραμματισθεί Διακοπή Ρεύματος σε ολόκληρη την δημοτική Κοινότητα ΚΑΡΔΙΑΣ – ΧΩΡΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ και ένα τμήμα του Ν. ΡΥΣΣΙΟΥ (προς την Αυριανή). Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.»


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

diak.reumatosΑπό τη ΔΕΗ μας ενημερώνουν ότι την Κυριακή 12/3/2017 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 14.00΄ έχει προγραμματισθεί Διακοπή Ρεύματος στις περιοχές ΦΑΡΜΑΚΕΙΚΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ – ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ κ.λ.π. της Δ.Κ. Ν. Ρυσίου.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

diak.reumatos Διακοπή  Ρεύματος έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 22/1/2017 από τις 08.00 έως τις 13.00 σε ολόκληρη τη Τοπική Κοινότητα Κ.Σχολαρίου, συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών που βρίσκονται στο αριστερό τμήμα  της Εθν. Οδού Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών από το ύψος των ζαχαροπλαστείων “Χατζηφωτίου” μέχρι την διασταύρωση προς ΛΑΚΚΩΜΑ.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο