ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

gioytikas kontaΠαρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Γιουτίκα, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου και Προέδρου της Επιτροπής Λαϊκών αγορών κ. Μιχάλη Χριστόπουλου, του Αντιπροέδρου της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ και δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Λαγού, του εντεταλμένου συμβούλου και υπεύθυνου για θέματα λαϊκών αγορών κ. Σταύρου Κουγιουμτζίδη και του Προέδρου της Δημοτικής Kοινότητας Ν. Ραιδεστού κ. Παναγιώτη Κατρανιά,  ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου  2017,  το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας,  η διαδικασία χάραξης των θέσεων της νέας λαϊκής αγοράς  Ν. Ραιδεστού.

diagramish 1diagramish 3diagramish 5

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιουτίκα, ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τη χάραξη των θέσεων της λαϊκής αγοράς, υλοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της δημοτικής ενότητας. Στην πολύ καλή συνεργασία με το δήμο Θέρμης και ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιουτίκας σε δηλώσεις του με την έναρξη των εργασιών χάραξης και οριοθέτησης προαναγγέλλοντας παράλληλα την προκήρυξη των θέσεων των παραγωγών – επαγγελματιών για την ερχόμενη εβδομάδα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά :

gioytikas 3xristopoylosΑναλαμβάνοντας  τα καθήκοντα  του Αντιπεριφερειάρχη  Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στις αρχές του καλοκαιριού του 2016, επικεντρώθηκα στην αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών. Σήμερα γίνεται πραγματικότητα ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Θέρμης- η ίδρυση της λαϊκής αγοράς στη Δημοτική Κοινότητα Ραιδεστού- για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Ήρθε η ώρα της οριοθέτησης του χώρου της νεοσύστατης λαϊκής αγοράς. Την ερχόμενη βδομάδα προκηρύσσουμε τις θέσεις των επαγγελματιών- παραγωγών της λαϊκής αγοράς, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε άμεσα τη λειτουργία της. Κατά το προηγούμενο διάστημα υπήρξε άριστη συνεργασία με το Δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο με αποτέλεσμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε πετύχει το σημερινό θετικό αποτέλεσμα. Με αίσθημα ευθύνης επιλύουμε κάθε πρόβλημα και αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

red 1Από την πλευρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θέρμης κ. Κουγιουμτζίδης σε δηλώσεις του,  έδωσε έμφαση στα θετικά αποτελέσματα που έχει η καλή συνεργασία των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Γιουτίκα για τον άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζει θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και  διευκολύνουν  τους πολίτες. Ο Πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Νέας Ραιδεστού κ. Κατρανιάς, φανερά ικανοποιημένος από την υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής, ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο που αντιμετώπισε με διαρκές και έντονο ενδιαφέρον το ζήτημα της ίδρυσης και λειτουργίας των νέων λαϊκών αγορών του δήμου μας,  καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιουτίκα για την καλή συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα «Βρισκόμαστε στην  τελική ευθεία λειτουργίας της λαϊκής μας αγοράς, αποδεικνύοντας πως με μεθοδικότητα, συνεχή προσπάθεια και καλή συνεργασία των φορέων της Αυτοδιοίκησης  μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της τοπικής μας κοινωνίας,  συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά τη μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ν. Ραιδεστού κ. Κατρανιάς. Να σημειωθεί τέλος πως η σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκε με την χάραξη των πρώτων 48 θέσεων της λαϊκής αγοράς.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

λαικη αγορα φωτο ν ραιδεστοΑίσιο τέλος σε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Νέας Ραιδεστού του Δήμου Θέρμης, δόθηκε σήμερα, μετά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου και του Προέδρου της Κοινότητας Ν. Ραιδεστού κ. Παναγιώτη Κατρανιά, με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτριο Πολυμέρου και του Επόπτη Λαϊκών αγορών κ. Μιχάλη Αρχοντίδη.
(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο