ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας στον δήμο Θέρμης και αυτή την εβδομάδα. Δειγματοληψίες και ψεκασμούς του περιαστικού και φυσικού συστήματος θα πραγματοποιηθούν στους εξής οικισμούς του δήμου Θέρμης:

Την Τρίτη 29/8 σε Θέρμη, Βασιλικά, Σουρωτή, Ν.Ρύσιο και Ταγαράδες και την Παρασκευή 1/9 σε Κ.Σχολάρι και Άγ.Αντώνη.

Υπενθυμίζεται πως για την αναφορά τοπικών προβλημάτων όχλησης από κουνούπια αλλά και την παροχή πληροφοριών λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση στον αριθμό 800 11 244 24 (από σταθερό).     Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

κουνούπιαΣυνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας στον δήμο Θέρμης και αυτή την εβδομάδα. Δειγματοληψίες και ψεκασμούς του περιαστικού και φυσικού συστήματος θα πραγματοποιηθούν στους εξής οικισμούς του δήμου Θέρμης:

ΤΡΙΤΗ 8/8 Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΤΡΙΑΔΙ, ΘΕΡΜΗ

 ΠΕΜΠΤΗ 10/8 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟ, ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ,  ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΣΟΥΡΩΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/8 Κ.ΣΧΟΛΑΡΙ, Α. ΣΧΟΛΑΡΙ, ΤΡΙΛΟΦΟΣ, ΠΛΑΓΙΑΡΙ,ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΛΙΒΑΔΙ, ΛΑΚΚΙΑ

Tο συμπληρωματικο πρόγραμμα του δήμου για την καταπολέμηση των ενοχλητικών εντόμων αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει και τον έλεγχο των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών που βρίσκονται στις αυλές των οικιών στους οικισμούς Κ.ΣΧΟΛΑΡΙ και ΒΑΣΙΛΙΚΑ.

 Υπενθυμίζεται πως για την αναφορά τοπικών προβλημάτων όχλησης από κουνούπια αλλά και την παροχή πληροφοριών λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση στον αριθμό 800 11 244 24 (από σταθερό). Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

κουνουΣυνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας που καλύπτει όλα τα φυσικά υγροτοπικά συστήματα, τους ορυζώνες, τις εστίες αναπαραγωγής που υπάρχουν στο περιαστικό σύστημα των οικισμών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις στο φυσικό και στο περιαστικό σύστημα όλων των οικισμών του δήμου, έως και δύο χιλιόμετρα πέριξ αυτών, καθώς και στις αστικές εστίες και εντός των ιδιοκτησιών σε έξι οικισμούς και συγκεκριμένα σε Αγία Παρασκευή, Καρδία, Λακκιά, Μονοπήγαδο, Πλαγιάρι και Τρίλοφο.  Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα δράσεων για το δήμο Θέρμης περιλαμβάνει:

Tο συμπληρωματικο πρόγραμμα του δήμου για την καταπολέμηση των ενοχλητικών εντόμων συνολική κάλυψη του δήμου Θέρμης, αυτή την εβδομάδα στους Ταγαράδες και  τη Ν.Ραιδεστό  για τον έλεγχο των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών που βρίσκονται στις αυλές των οικιών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6 Ν. ΡΥΣΙΟ, ΚΑΡΔΙΑ

ΤΡΙΤΗ  6/6  Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΤΡΙΑΔΙ, ΘΕΡΜΗ (περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

imagesΑύριο Τρίτη 10/5 τα συνεργεία του έργου καταπολέμησης των κουνουπιών θα κινηθούν στον Τρίλοφο και το Πλαγιάρι. Την Τετάρτη 11/5 θα γίνουν δειγματοληψίες και ψεκασμοί στη Θέρμη, το Τρίαδι, στο Ν. Ρύσιο, τους Ταγαράδες και την Καρδία. Την Πέμπτη 12/5 θα συνεχίσουν  στη Ν. Ραιδεστό, τη Λακκιά και την Περιστερά, ενώ την Παρασκευή 13/5 τ τα συνεργεία θα βρίσκονται στην Αγ. Παρασκευή, τον  Αγ. Αντώνιο, τα Βασιλικά, το Μονοπήγαδο και τη Σουρωτή.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο