foto_nΗ νέα ξεκαρδιστική σύγχρονη κωμωδία του Γιώργου Μακρή, «Νοικοκυρές του Facebook», ανεβαίνει για μία μόνο παράσταση την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 και ώρα 21:15 στο Φράγμα Θέρμης.

Η διοργάνωση γίνεται από τον Σύλλογο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Τριαδίου «Άγιος Γεώργιος» και την αρωγή του Δήμου Θέρμης που παραχωρεί το χώρο του Φράγματος.

Μετά το τέλος της παράστασης, θα ακολουθήσει ένα δίωρο πρόγραμμα με νησιώτικα τραγούδια από τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, και μελωδίες από την Κρήτη με τον Μιχάλη Κατρίνη.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ –  πληροφορίες : 6977 344 578

Λίγα λόγια για το έργο:Πώς ερωτεύεται ο κόσμος στην εποχή του Facebook; Πώς επηρεάζονται η φιλία και οι οικογενειακοί δεσμοί όταν υπάρχουν καλά κρυμμένα μυστικά ή όταν λεπτομέρειες που θα θέλαμε να μείνουν για πάντα άγνωστες, βγαίνουν στο φως στο «timeline» ενός υπολογιστή; Μία διαιτολόγος, εξαιρετικά επιτυχημένη στη δουλειά της, που δουλεύει μέσω του Facebook, χωρίς να έχει εμφανιστεί ποτέ μπροστά στους πελάτες της, ο συγκάτοικός της, ένας κειμενογράφος από την Κρήτη που δεν τολμά να αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο καλύτερός του φίλος, ένας μανιώδης κομπιουτεράκιας, ένας Ινδός σύζυγος, η καινούρια γειτόνισσα και μία ερωτοχτυπημένη πόρνη. Ένα γαϊτανάκι ανθρώπων των οποίων μπλέκουν οι πραγματικές και ηλεκτρονικές ζωές, με τραγελαφικά αποτελέσματα. Εκπλήξεις, παρεξηγήσεις, ανατροπές, έρωτες, ζήλιες και μπερδέματα, με συνδετικό κρίκο το Facebook.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο