adriko tmima[1]H ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Βασιλικών διανύοντας έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο χωρίς να ηττηθεί, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το αθλητικό έτος 2014-15, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου και φτάνοντας μια ανάσα από τη θέση του υπερπρωταθλητή της Γ1 ΕΚΑΣΘ Ανδρών.
Η εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας, που πρόσφερε κατά διαστήματα θέαμα υψηλού επιπέδου ενθουσιάζοντας το φίλαθλο κοινό των Βασιλικών, μόνον τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αντιθέτως, για όσους βρέθηκαν κοντά στην ομάδα, ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος είχε απ’ την αρχή πορτοκαλί απόχρωση.

vasilika-anodos-4 Η προσπάθεια ήταν συλλογική και για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέδραμαν. Κυρίως, βέβαια, η επιτυχία πιστώνεται στο μαέστρο της, τον προπονητή Σκαρλή Α. Αντώνη, στους μαχητικούς και άοκνους αθλητές της, αλλά και στον στυλοβάτη της, τον έφορο της ομάδας Σύρο Χ. Σπύρο. Εύσημα απονέμονται, επίσης, στη διοίκηση του συλλόγου, στους πιστούς φίλους, που ακολουθούσαν παντού την ομάδα, και στους φιλάθλους των Βασιλικών, που παρείχαν υποστήριξη με τη φωνή και τον ενθουσιασμό τους. Τέλος, οφείλονται θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας, που, σε πείσμα των χαλεπών οικονομικά καιρών, πρόσφεραν τα μέγιστα.
vasilika-anodos-3 Οι πανηγυρισμοί για την άνοδο της ομάδας στην Β’ ΕΚΑΣΘ βρήκαν την οικογένεια του ΓΑΣ πιο μεγάλη, πιο αισιόδοξη αλλά και πιο ώριμη από ποτέ. Και είναι πλέον κοινή πεποίθηση ότι ο φετινός θρίαμβος δε σηματοδοτεί το τέλος της διαδρομής,

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο