ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

apokriatika 2

Φέτος τις Αποκριές ο Δήμος Θέρμης και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας & Φροντίδας, θέλοντας να δώσουν χαρά και ζεστασιά σε παιδιά ιδρυμάτων και απόρων οικογενειών του Δήμου μας απηύθυναν πρόσκληση – κάλεσμα ανθρωπιάς για την αποκριά χωρίς την μάσκα της καθημερινότητας και με μοναδική στολή την κοινωνική προσφορά, την αγάπη και την αλληλεγγύη.

Με την πολύτιμη συνδρομή και ευαισθητοποίηση των δημοτών Θέρμης κατάφεραν να συγκεντρώσουν αποκριάτικες στολές και αποκριάτικα είδη (κομφετί, γυαλιά, περούκες σερπαντίνες, και μάσκες), τα οποία και διέθεσαν στο Παιδικό Χωριό SOS και το Σύνδεσμο ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ για τα ΠΑΙΔΙΑ.

Κατά την παράδοση των αποκριάτικων ειδών, ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος και η Πρόεδρος των Κέντρων Πρόνοιας & Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου κ. Άννα Μίχου, εξέφρασαν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους, σε όλους τους συμπολίτες, που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής.

Η άμεση και θερμή, όντως, ανταπόκριση στο κάλεσμα βοήθειας των συνανθρώπων μας, δείχνει ότι υπάρχει ακόμη αγάπη στην κοινωνία μας. ο ατομισμός και η εγωιστική απόλαυση έχουν υποχωρήσει, και έδωσαν τη θέση τους στην αρετή της αλληλοϋποστήριξης.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, οι δημότες της Θέρμης έδειξαν για μία ακόμη φορά εμπράκτως ότι συνεχίζουν να βιώνουν και να αναδεικνύουν εμπράκτως ευγενικές και διαχρονικές αρετές όπως η αλληλεγγύη.

Η προσπάθεια ενισχύσεως των συμπολιτών μας θα συνεχισθεί από πλευράς Δήμου όπως επίσης και ο αγώνας για την αξιοπρεπή διαβίωση όλων των οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο