fvto1 Πάνω από 300 σακούλες με παιχνίδια και βιβλία συγκέντρωσαν τα παιδιά του δήμου Θέρμης σε μια συγκινητική χειρονομία προσφοράς και αγάπης. Παιδιά φορτωμένα με δώρα και παιχνίδια πλημμύρισαν τη δημοτική βιβλιοθήκη Θέρμης με αφορμή την πρωτοβουλία «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου».

Τα παιδιά συγκέντρωσαν παιχνίδια και βιβλία που δεν χρειάζονται και τα παρέδωσαν, το Σάββατο που πέρασε, στη βιβλιοθήκη του Δήμου Θέρμης, στους υπαλλήλους των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής και τους υπεύθυνους του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων του Ν. Θεσσαλονίκης για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι.
Η ποσότητα των δώρων που μαζεύτηκαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τόσο, που, εκτός από τα παιδιά του Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, μέρος των βιβλίων και παιχνιδιών που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στο Ίδρυμα για την άγαμη μητέρα «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος» και στο Σύνδεσμο Πνοή Ζωής για τα Παιδιά για τις ανάγκες του Κοινωνικού του Παντοπωλείου που καλύπτει τις ανάγκες 200 περίπου οικογενειών (απόρων, ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων).
Η ζεστή, απλόχερη και συγκινητική ανταπόκριση των παιδιών επιβραβεύτηκε από τους διοργανωτές με δημιουργικό παιχνίδι, κατασκευές καfvto2fvto3ι face painting αλλά και με κάλαντα από την παιδική χορωδία του Συλλόγου Θρακιωτών – Μανδριτσιωτών Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο