imagesΜία εβδομάδα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς χιλιάδες μαθητές και οι γονείς τους ταλαιπωρούνται καθώς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα δρομολόγια των μαθητικών λεωφορείων.
Ο δήμος Θέρμης, πάντα στο πλευρό των μαθητών και των οικογενειών τους καλεί όλους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που οργανώνει η Ένωση Γονέων του Δήμου Θέρμης σήμερα, Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στα Πράσινα Φανάρια.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη της Ε.Ε.της ΠΕΔΚΜ θέμα την εξεύρεση λύσης στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών παρουσία των εκπροσώπων των συλλόγων γονέων αλλά και της ομοσπονδίας των ενώσεων γονέων και κηδεμόνων.
Δεν είναι η πρώτη προσπάθεια παρέμβασης της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πρόβλημα, αφού με πρωτοβουλία του δημάρχου Θέρμης και αντιπροέδρου της Ε.Ε. της ΠΕΔΚΜ έχουν προηγηθεί άλλες δύο συσκέψεις και με την ηγεσία του υπουργείου εσωτερικών, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, ενώ ο δήμος Θέρμης έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να επιλυθεί το θέμα με παρεμβάσεις, συσκέψεις, αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και έγγραφες οχλήσεις προς την περιφέρεια και το Υπουργείο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο