metaforaΟ Δήμαρχος Θέρμης πραγματοποίησε την Παρασκευή 5/9 τη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τα Στελέχη της Σχολικής Κοινότητας.  Η μεταφορά των μαθητών ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης και ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει, μετά την πρώτη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στις 23/8. (Πρώτη συνάντηση)
Συγκεκριμένα, στις 2/9 μετά τα αποτελέσματα των διαγωνισμών (πρόχειρου και διεθνούς), από τους οποίους δεν προέκυψαν ανάδοχοι, για το μεγαλύτερο μέρος των δρομολογίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Θέρμης, εκπροσώπων της ΠΕΔ-ΚΜ και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Ντινόπουλο, τον Υφυπουργό κ.Γ.Ντόλιο, νομικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών μέχρι την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να κατατεθεί τροπολογία, σε νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή, με την οποία να ρυθμιστεί το ζήτημα. Η τροπολογία κατατέθηκε και αναμένεται η ψήφιση του Νομοσχεδίου άμεσα, ώστε η Περιφέρεια να προχωρήσει στις διαδικασίες για την ανάθεση των δρομολογίων για τα οποία ο διαγωνισμός ήταν άγονος.
Ο Δήμαρχος Θέρμης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργό, τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Θ.Παπά και με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο