Ενημέρωση

Ιούν
25
2019

Με έκτακτη ανακοίνωσή της, η ΔΕΥΑ Θέρμης, ενημερώνει τους συνδημότες μας – κατοίκους της Κοινότητας Βασιλικών, ότι αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα γίνει διακοπή στην υδροδότηση, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης βλάβης του Κεντρικού Αγωγού ύδρευσης της Κοινότητας. Παρακαλούνται οι συνδημότες μας να φροντίσουν για την αποθήκευση νερού, προκειμένου να αξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους κατά την αυριανή διακοπή. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Ιούν
25
2019

Ο Σύλλογος Βλάχων Θέρμης-Τριαδίου “Ο Άγιος Νικόλαος” σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση “ΣΟΥΜΚΕΤΡΟΥ”  προς τιμή της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου μεθαύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου στο εξωκλήσι των Αγίων Πέτρου και Παύλου στο Φράγμα Θέρμης και ώρα έναρξης 20.00μ.μ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιγράφεται ακολούθως:

Συνέχεια »

Ιούν
25
2019

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. υλοποιείται στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Καλαμαριάς και Πυλαίας – Χορτιάτη στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών εργαζόμενων γονέων, κατά την περίοδο των θερινών διακοπών 2019. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια εμπλουτισμού του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης με νέες δραστηριότητες, τα παιδιά που συμμετέχουν παρακολουθούν μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που στόχο τους έχουν την προώθηση των εναλλακτικών τρόπων ζωής και την αειφόρο διαχείριση των πόρων.

Συνέχεια »

Ιούν
25
2019

Ημερίδα με θέμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των υποδομών των ΟΤΑ» διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ Αν. Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Interreg Europe – SUPPORT.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Καλαμαριάς.
Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχει όπως είναι γνωστό σε εταιρικό σχήμα με άλλες εννέα χώρες στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού έργου
INTERREG “SUPPORT” – Support Local Governments in Low Carbon Strategies.

Συνέχεια »

Ιούν
24
2019

Στο πλαίσιο της παροχής της δυνατότητας σύνδεσης στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου σε ακόμα περισσότερους κατοίκους σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υλοποιεί εντός του έτους 2019 την επέκταση του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές των Ταγαράδων, Σουρωτής, Αγίας Παρασκευής και Βασιλικών του Δήμου Θέρμης.
Με γνώμονα την αναλυτική ενημέρωση των πολιτών, θα επισκεφτεί τις ανωτέρω περιοχές το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προσωπικό της, υποδεχόμενη τους κατοίκους τους, με σκοπό να τους ενημερώσει και να καταγράψει το ενδιαφέρον σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς και για να συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου με γνώμονα τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’ 1507/02.05.2018).Το αναλυτικό πρόγραμμα των επισκέψεων παρουσιάζεται ακολούθως:

Συνέχεια »

Ιούν
21
2019

Πρόσκληση

Ιούν
21
2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

 

Ιούν
21
2019

Σε μια περίοδο που ακόμη βιώνουμε τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και που παρατηρούμε αλλαγή στον τρόπο, τις συνθήκες, αλλά και τις αιτίες της χρήσης, η πρόληψη παραμένει η κύρια απάντηση στην αντιμετώπιση του φαινομένου, μέσα από την ενδυνάμωση της προσωπικότητα του ατόμου ώστε να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει δυσκολίες της ζωής και να μπορέσει να αποφύγει γεγονότα με αρνητικές συνέπειες για τη ζωή του και τη βελτίωση του σχετίζεται με άλλα άτομα του περιβάλλοντός τους και την ευρύτερη κοινότητα. Το Κέντρο Πρόληψης ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, από 19.30- 22.30, στον αύλιο χώρο του ΚΠ ΕΛΠΙΔΑ με τίτλο «Πρόληψη : Διαβάζω, Παρακολουθώ, Συμμετέχω». Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα και τις δράσεις της «ΕΛΠΙΔΑΣ», μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Βάσω Ασκητοπούλου (2310 442044 και 2310 442043) http://www.kpelpida.com/

Ιούν
20
2019

Στη διοργάνωση ειδικής προβολής παιδικής ταινίας στο πάρκο Πλαγιαρίου για τα παιδιά, με κοινωνικό σκοπό και χαρακτήρα προχωρά η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια βίου Μάθησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς και το Αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού με την πολύτιμη βοήθεια της ΔΕΠΠΑΘ.
Πρόκειται για την προβολή ταινίας – καρτούν (animation), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Πλαγιαρίου, την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:30 το βράδυ.

Συνέχεια »

Ιούν
19
2019

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 1η  Ιουλίου 2019 ο Θερινός Κινηματογράφος”Θερμαΐς” της ΔΕΠΠΑΘ . Για ακόμη μία σεζόν, στο φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου μικροί και μεγάλοι, φίλοι της 7ης Τέχνης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγαπημένες ποιοτικές ταινίες. Το Σινέ Θερμαϊς θα λειτουργεί από την 1η έως τις 31 Ιουλίου και από τις 26 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Απολαύστε επιλεγμένες ταινίες κάτω από τα αστέρια με ελεύθερη είσοδο. ‘Ώρα προβολής 21:00.

Δευτερα 1 Ιουλίου 2019 – Η επίδραση του νερού / L’effet aquatique Γαλλία | 2016 | Κωμωδία | 96′ Σκην: Solveig Anspach, Jean-Luc Gaget Συνέχεια »© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης