Ιαν
19
2018

PURE_COSMOS_EUΔράσεις οι οποίες βελτιώνουν τη γραφειοκρατία προς τις επιχειρήσεις σε περιφερειακό επίπεδο εξετάστηκαν στο πλαίσιο της πέμπτης Συνεδρίασης της Ομάδας Τοπικής Υποστήριξης του έργου PURE COSMOS – Public authorities Role Enhancing Competitiveness of SMeS, στο εταιρικό σχήμα του οποίου συμμετέχει η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, στις 12:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ανατολική ΑΕ ( 1ο χλμ Θέρμης – Τριαδίου). Όπως είναι γνωστό, το PURE COSMOS, στοχεύει στην ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δημόσιων υπηρεσιών, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στη μείωση του διοικητικού φόρτου, με τη χρήση επιλεγμένων εργαλείων πολιτικής, μέσω της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εμπειριών από τις Περιφέρειες των χωρών που συμμετέχουν στο έργο.

Συνέχεια »

Ιαν
19
2018

Πρόσκληση

Ιαν
19
2018

Πρόσκληση

Ιαν
19
2018

DEH 2Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21-1-2018   και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 15.00΄  έχει   προγραμματιστεί  από τη ΔΕΗ  Διακοπή  Ρεύματος σε ολόκληρη την  ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΙΟΥ καθώς επίσης και εκατέρωθεν της επαρχ. Οδού Θέρμης – Τριαδίου από το εργοτάξιο του Δήμου μέχρι το Τριάδι. Συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΜΥΡΤΙΑ, ΔΑΚ ΘΕΡΜΗΣ, ΟΙΚΟΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ, ΣΠΙΘΑΣ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ, ΧΑΡΗΣ κ.λ.π.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Ιαν
19
2018

dhmarxos kaph trilofoyΠαρουσία όλων των μελών του καθώς και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το περασμένο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 σε μία ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου ο Χορευτικός Όμιλος Τριλόφου “Ζουμπάτ”.
Κατά το σύντομο χαιρετισμό της στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Μαλικά, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και την συμπαράστασή τους στην προσπάθεια του Συλλόγου να βρει και να ανασύρει όλα εκείνα τα ήθη, τα έθιμα, τις χαρές, τις λύπες, τα πειράγματα και τις αγάπες που τραγουδιώνταν και χορεύονταν στο αλλοτινό Ζουμπάτ.

Συνέχεια »

Ιαν
18
2018

ANEMOI 2Πτώσεις δένδρων σε Βασιλικά, Καρδία και Φιλοθέη, μετακινήσεις κάδων και διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές από βλάβες που προκλήθηκαν σε υποσταθμούς και μετασχηματιστές της ΔΕΗ καθώς και καταστροφές σε καλλιέργειες και θερμοκήπια κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες τα συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος καθώς και της Καθαριότητας στο Δήμο Θέρμης, αποτέλεσμα των θυελλωδών ανέμων που πνέουν από χθες στην περιοχή.

Συνέχεια »

Ιαν
18
2018

kentroΣε ομάδα συζήτησης σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ελληνική οικογένεια και ειδικότερα στις μονογονεϊκές οικογένειες συμμετείχαν τα στελέχη του Κέντρου Kοινότητας του Δήμου Θέρμης την Τρίτη 16 Ιανουαρίου με στόχο την εκπόνηση μελέτης για τη διατύπωση προτάσεων κοινωνικής πολιτικής.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από την Εταιρεία “Γνώση Αναπτυξιακή, Συμβουλευτική Ι.Κ.Ε.”, στο πλαίσιο του έργου: “Εξειδικευμένη υποστήριξη του μηχανισμού – δομής παρακολούθησης της ισότητας των φύλων”, που υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων. Στη συζήτηση συμμετείχαν, επίσης, εκπρόσωπος των κοινωνικών δομών του Δήμου Καλαμαριάς, εκπρόσωποι του δικτύου δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων στη Θεσσαλονίκη και εκπρόσωπος του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλονίκης των Παιδικών Χωριών SOS. Συνέχεια »

Ιαν
18
2018

1-2018 Ετήσια έκθεση πεπραγμένων 2017

2-2018 Σύσταση παραγματικής δουλείας διόδου και διέλευσης αγωγού

3-2018 Σύσταση αναγκαστικής δουλείας διόδου και διέλευσης αγωγού

4-2018 Πρόταση σύνταξης Διορθωτικής Πράξης Εφαρμογής 

5-2018 Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου για ανέγερση μνημείου

 

Περισσότερα νέα

© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης