Προκηρύξεις

Σεπ
9
2016

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ προκηρύσσει 1 θέση για έναν δάσκαλο ρυθμικής, διάρκεια σύμβασης 8 μηνών. Δείτε εδώ την προκήρυξη:ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΧΟΡΟΥ

Αύγ
26
2016

Στην πρόσληψη δύο ατόμων (2) με ειδικότητα ΔΕ οδηγοί Γ’ κατηγορίες και δεκατριών ατόμων (13) ΥΕ Συνοδοί Απορριματοφόρων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών  προτίθεται να προβεί ο Δήμος Θέρμης.

Δείτε την ανακοίνωση με τις προϋποθέσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΜΗΝΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο δημαρχείο  Θέρμης, στον 1ο όροφο.

Αύγ
2
2016

Η Δ.ΕΠ.Π.Α.Θ ανακοινώνει τα αποτελέσματα των προκηρύξεων για την πλήρωση του ωρομίσθιου καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για τη λειτουργία των Διευθύνσεων Ωδείου, Εικαστικών, Θεάτρου, Πολιτιστικών Δράσεων και της Σχολής Χορού κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2016–2017, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα οκτώ (8) ή εννέα (9) μηνών.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΔΕΙΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛ.ΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΧΟΡΟΥ

Αύγ
1
2016

Στην πρόσληψη τριών ατόμων με ειδικότητα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών, για τη  Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, προτίθεται να προβεί ο Δήμος Θέρμης.

Δείτε την ανακοίνωση με τις προϋποθέσεις: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΜΗΝΑ YE ΕΡΓ. ΤΕΧΝΙΚΗ 2016
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από την Τρίτη 2 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο δημαρχείο  Θέρμης, στον 1ο όροφο.

Ιούλ
22
2016

Στην πρόσληψη δύο ατόμων με ειδικότητα ΥΕ Γενικών Καθηκόντων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 μηνών προτίθεται να προβεί ο Δήμος Θέρμης. Δείτε την ανακοίνωση με τις προϋποθέσεις.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο δημαρχείο της Θέρμης, στον 1ο όροφο, τις ώρες από 8:00 έως 14:00 μ.μ.

Ιούλ
1
2016

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ) ανακοινώνει την πρόσληψη ωρομίσθιου καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για τη λειτουργία των Διευθύνσεων Ωδείου, Εικαστικών, Θεάτρου ,Πολιτιστικών Δράσεων και της Σχολής Χορού της Δημοτικής Επιχείρησης κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2016–2017, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα οκτώ (8) ή εννέα (9) μηνών, συνολικού αριθμού εκατόν τριάντα τεσσάρων(134) ατόμων.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΧΟΡΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΩΔΕΙΟΥ

Ιούν
30
2016

Η ΔΕΥΑ Θέρμης ανακοινώνει την προκύρηξη πλήρωσης τεσσάρων (4) θέσεων, των ειδικοτήτων:

- ΔΕ Υδραυλικός (2)
- Δ.Ε. Χειριστής Μηχ/των Έργου (Φορτωτή- Εκσκαφέα) (1)
- Δ.Ε. Τεχνίτης Οικοδόμος (1)

με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

ΠΕΡΙΛΗΨH ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΘΕΣΕΩΝ 2016

Ιούν
24
2016

Την πρόσληψη 4 ατόμων  για την καλύψη εποχιακών αναγκών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου  ανανκοινώνει η Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης που εδρεύει στη Θέρμη  (Μακρυγιάννη 15Α) Οι ειδικότητες που προκηρύσσονται είναι οι εξής: ΔΕ Υδραυλικός, Δ.Ε. Χειριστής Μηχ/των Έργου (Φορτωτή- Εκσκαφέα), Δ.Ε. Τεχνίτης Οικοδόμος.

Δείτε εδώ όλη την προκήρυξη

Ιούν
23
2016

Δείτε εδώ την απόφαση πρόσληψης προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για την πυρασφάλεια στο Δήμο Θέρμης.

Υποβολή αιτήσεων στο Δημαρχείο Θέρμης από 27-6-2016 έως 29-6-2016
και ώρες 8:00 π.μ. με 14:00 μ.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Ιούν
22
2016

Στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου προχωρά η ΔΕΠΠΑΘ και συγκεκριμένα ενός παιδαγωγού ΠΕ.  Δείτε εδώ όλη την ανακοίνωση.

 © Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης